Menu Sluiten

Over mij:
Ik ben geboren in Den Haag en opgegroeid in Zeeland en Friesland. In de jaren ’90 heb ik in Californië USA gewoond en daar ongeveer acht jaar als lijstenmaker gewerkt bij een aantal grote inlijst-winkels waaronder Michaels Arts & Crafts en Aaron Brother’s Art & Framing. Ik heb het vak van ervaren lijstenmakers geleerd en een aantal opleidingen gevolgd over het lijsten maken, kleurentheorie en design en conserverend inlijsten.

Ik heb alle veel voorkomende inlijst werkstukken in handen gehad zoals foto’s, prenten, posters en oude kaarten, textiel en borduurwerk,  schilderijen en kleine en grote objecten zoals kleding, medailles en andere voorwerpen.

Na mijn terugkeer in Nederland heb ik diverse werkzaamheden gedaan waarvan de laatste negen jaar als conciërge op het Buitencentrum Wilhelminaoord Centrum voor Natuur -en Milieueducatie. Het overnemen van de lijstenmakerij in Steenwijk is een mooie kans om mijn oude beroep weer uit te oefenen, een mooi vak wat ik niet verleerd ben.

U bent van harte welkom in de winkel en ik hoop u van dienst te kunnen zijn.

Dimitri Dost

 

April 2018: Na 14 jaar stopt Henri de Goede met de lijstenmakerij in Steenwijk en gaan hij en zijn vrouw Els naar hun droomhuis in Frankrijk om daar hun Bed & Breakfast verder uit te bouwen. Ik neem het stokje hier over van Henri. We hebben de afgelopen maanden samen hard gewerkt om tot een goede bedrijfsovername te komen en dat is gelukt.