Menu Sluiten

Kunstdruk, posters en Giclées.

Giclée
U kunt bij ons ook terecht voor een Giclée (spreek uit als zjie-klee) van Art Revisited.

“Giclée’s zijn hoogwaardige kunstreproducties die het gevoel en de uitstraling van een origineel schilderij perfect overbrengen, een mooi en betaalbaar alternatief! Art Revisited maakt Giclée’s in een beperkte oplage, op canvas, fine art paper of watercolour paper. Door het gebruik van echte pigmenten behoudt de hoogwaardige kunstreproductie zijn kleur onder gemiddelde omstandigheden maar liefst 75 jaar. Iedere Art Revisited Giclée wordt geleverd met een door de kunstenaar gesigneerd certificaat van echtheid. Het zijn kwaliteitsreproducties van Nederlandse realistische kunstenaars, die zowel artistiek als technisch tot de top behoren.” – ArtRevisited.com

 

 

Kunstdruk en posters
Bent u op zoek naar een mooie kunstdruk dan kunt u ook bij de lijstenmaker terecht. Van klassiek tot modern, voor thuis of zakelijk, PGM Artworld levert hoogwaardige reproducties aan de vakhandel.

U kunt een keuze maken uit de catalogus in de winkel, of zelf online browsen. U kunt kiezen uit verschillende afmetingen en papiersoort; mat, satijn of hoogglans finish, of gedrukt op canvas. Besteld u via de lijstenmaker dan betalen wij de verzendkosten.

Kunstwerk gedrukt op canvas kunt u bij ons laten opspannen en inlijsten.

Ook verkrijgbaar via de lijstenmakerij originele antieke prenten en kaarten van Gould Maps.